Купити бронедвері Одеса

Порівняння дерев'яних та металевих дверей потрібно починати саме із зовнішнього вигляду, оскільки гості починають знайомство з вашим будинком саме з дверей. Дерев'яні двері виглядають красивіше і природніше, але металеві двері завжди відрізнялися своїм стилем та високою надійністю. Природно і у металевих дверей є свої недоліки, але вони швидше за все умовні, а ось якості, які мають бронедвері умовними ніяк не назвеш. У цій статті ми розповімо про всі переваги та недоліки броньованих дверей.

Дерев'яні двері були і залишаться класикою. Але в сучасній архітектурі дуже складно обійтися без застосування металевих дверей. Якщо десь у дерев'яному будиночку за містом або в такого ж роду господарській споруді, розташованій на дачній ділянці, дерев'яні двері зазвичай виглядають природно, то для входу в квартиру, або в цегляні котеджі та гаражі металеві двері просто незамінні. Що, втім, не заважає вам встановити всередині квартири або котеджу ще одні зручніші дерев'яні двері.

Але давайте повернемося до металевих дверей, або як їх ще називають бронедвері. Крім естетичної частини (візуальна сумісність металевої поверхні з цеглою та бетоном), металеві двері мають ще низку дуже корисних якостей:

По-перше, термін служби якісних металевих дверей може становити кілька десятиліть, при цьому довго зберігають первинний зовнішній вигляд. Що, погодьтеся, для вхідних дверей має дуже велике значення.

По-друге, що стосується естетичної сторони питання, то величезна кількість моделей металевих дверей (і, відповідно, варіантів їх обробки) дозволять підібрати металеві двері, що підходять практично до будь-якого інтер'єру та екстер'єру.

По-третє, броньовані двері, за наявності хороших замків, дуже стійкі до спроб їх злому. А це один із основних факторів безпеки, які захищають ваш будинок від непроханих гостей. У свою чергу, стійкість металевих дверей до злому можна ще більше збільшити за допомогою різноманітних спеціальних додаткових елементів.

По-четверте, металеві двері мають гарну звукову ізоляцію.

По-п'яте, те саме можна сказати і про теплоізоляцію металевих дверей. Останні дві характеристики характерні для композитних металевих дверей, з зовнішнім шаром матеріалу і закритими (пінопластом або мінеральною ватою) порожнинами в корпусі.

По-шосте, металеві двері мають дуже високу вогнестійкість, а це дуже немало важливо.

Недоліків у металевих дверей не так вже й багато, і безліч з них можна великою мірою згладити. Комусь, наприклад, недоліком здасться висока (порівняно з дерев'яними дверима) ціна, але хто сказав, що надійне і довготривале має коштувати дешево? Металеві двері, безумовно, важчі за двері дерев'яних, але якщо установка була проведена якісно, ??то такі двері відчинити не набагато складніше. Так що питання тут тільки в професіоналізмі майстрів, які встановлюють металеві двері.