Якісні металеві бронедвері

Які двері якісні, а які ні? У чому надійність? Відповіді на ці запитання ви знайдете, прочитавши статтю.

Часто двері, як і багато інших предметів, порівнюють, виходячи з простого принципу "добре-погано". Дешеві конструкції зі шматка металу з замком, що врізає в нього, відносять до неякісних.

Дорогу ж дверну композицію з потужною системою захисту називають відмінною, перевіреною часом. Такий простий підхід до оцінки виробів не завжди є об'єктивним. Для грамотної оцінки вхідних дверей варто усвідомити, яких покупців розрахований той чи інший товар. У більшості випадків двері будуть захищати вас і ваше майно відповідно до своєї кінцевої вартості. Зломщику, який набив руку на грабежах, буде дуже просто проникнути в приміщення, яке "захищає" звичайний сталевий лист, приварений до дверної коробки. Вибираючи та купуючи двері, ви повинні чітко зрозуміти, наскільки цінним для вас є те, що вони будуть оберігати.

У заможних людей є потреба та можливість придбати якісні і, відповідно, дорогі вхідні двері. Вона зазвичай зі сталевим полотном у 2 міліметри, ребрами жорсткості та захисними ригелями, які не дозволять грабіжнику зламати двері, навіть за умови, що він зможе спиляти петлі. Для гарного захисту будинку подбайте про якісні замки від провідних іноземних виробників.

Як правило, вхідні двері високої якості роблять із міцного листа сталі, згинаючи його у складний профіль. Виріб виходить міцним і жорстким, якщо товщина стали більшою, а геометрична форма листа складна. Вигнуті в химерні фігури профілі дозволяють виконати вхідні двері більшої товщини, ніж зазвичай. При цьому вага виробу збільшиться мінімально. До того ж, у таких дверях по всьому її периметру встановлюється два контури ущільнення. Це покращить герметичність, тепло- та звукоізоляцію конструкції.

Під виглядом якісних вітчизняних дверей, що відбувається досить часто, завдяки продавцям купуються вироби китайського виробництва. Вони порівняно недорогі. Насправді, за гарним оздобленням у таких виробах, ховаються двері невисокої якості, які нескладно зламати.

Якщо говорити відверто, то зламати можна будь-які двері, подолати будь-який замок. Справа в часі, який буде витрачено на це, а також інструмент грабіжника. Щоб як мінімум завдати зломщику багато клопоту, встановлюйте двері з металу в 2 міліметри, підберіть якісний замок. Не забудьте і про охоронну сигналізацію.

Вхідні двері відіграють важливу роль для створення цілісного дизайнерського образу вашої квартири. Звичайно, їхня якість насамперед залежить від призначення. Сталеві двері не повинні виділятись на тлі загального вигляду вашого будинку. Хороші композиції дверей дуже важливі, адже вони покликані не тільки прикривати те, що необхідно, від очей сторонніх людей. Найкращі металеві двері обробляються шпоном натурального дерева: кленом, дубом, буком, ясенем, сосною, червоним деревом. Вибір виробу для входу в будинок повинен бути ретельнішим, адже від великої кількості атмосферної вологи полотно може втратити початкову форму або навіть зміститися.

Монтаж дверей та їхній остаточний вигляд - не менш важливий етап, на який варто звернути увагу. Відразу після встановлення перевірте, чи немає перекосу та зміщення, огляньте виріб на наявність пошкоджень, закрийте та відкрийте її кілька разів, щоб зрозуміти, чи не скрипить вона і як м'яко, плавно закривається. Якщо все гаразд, всі ваші очікування втілені в життя, ви зробили вдалу покупку.

Для того щоб купити відмінні, і в той же час прийнятні за ціною металеві двері, краще звернутися безпосередньо до виробника. Наприклад, до нас, у "Саган". Наші консультанти по телефону докладно дадуть відповідь на всі ваші запитання! Телефонуйте!