Встановити надійні бронедвері (металеві двері)

Будь-яка людина, купуючи квартиру або будуючи будинок, обов'язково замислюється про те, щоб зробити хороший ремонт і встановити надійні бронедвері. Почуватися захищеним - важливо для кожної людини. Не менш важливо для нас знати, що наша власність надійно захищена.

Бронедвері – це вхідні металеві двері, які в першу чергу повинні виконувати захисну функцію. Кількість квартирних крадіжок збільшується з кожним роком – звідси й наше бажання захистити свою квартиру чи житло. Тому попит на броньовані двері збільшується, а вимоги до металевих дверей стають дедалі жорсткішими.

Реакцією у відповідь на зростання ринку і бажання споживача економити стала поява дверей Китайського виробництва, які мають досить примітивну конструкцію і дуже низьку якість. Такі двері не мають захисних пристроїв, у їх конструкції відсутній утеплювач, немає ущільнювачів, і встановлені дешеві та неякісні замки та фурнітура. Зараз такі двері не мають попиту, тому що всім відомі їх якість і низькі захисні властивості. Так само, на ринку стали з'являтися бронедвері західного виробництва. Вони мають надійні конструкції та виготовлені з якісних матеріалів, що забезпечує набагато ефективніший захист. Однак такі двері неймовірно дорогі і часто привозяться "на замовлення". Ці чинники спонукали вітчизняних виробників до випуску конкурентоспроможного товару.

Українські компанії, що лідирують, випускають продукцію, яка не поступається західним аналогам, а навіть перевершує їх, і що не маловажно, коштує значно дешевше!

Бронедвері використовують і як вхідні в квартири, і як зовнішні двері. Бронедвері можуть бути виконані в будь-яких розмірах та будь-якому дизайні. Тут все залежить від вимог замовника та його фантазії.