Попит на бронедвері. Поставити хороші броньовані двері

В даний час попит на бронедвері невпинно підвищується. Сторінки газет так і рясніють різноманітними нотатками про крадіжки, зломи, злочини. У подібній обстановці мимоволі замислишся про додаткові заходи безпеки. Можна встановити в будинку сигналізацію, щоправда, насправді легкий шлях пов'язаний з додатковими витратами, і підходить далеко не всім. Зокрема, мешканцям вельми віддалених районів такий варіант віддати перевагу буде важко. Практичної користі від такого захисту практично не буде.

Якщо поставити хороші броньовані двері, або, як прийнято називати, броньовані двері, зі сталі, вже тоді можна говорити про безпеку вашого житла. Товщина панелі бронедвері складає півтора-два міліметри. Дверна коробка виконується таким чином, що герметично кріпиться до отвору, і, якщо комусь і знадобиться зламати двері, йому доведеться вирізати її автогеном. А процес злому супроводжуватиметься таким оглушливим шумовим ефектом, що це неминуче приверне чиюсь увагу. Захист у наш бурхливий час необхідний не тільки житловим приміщенням, а й робочим. В офісах, на складах, у сховищах банків зайві заходи безпеки ніколи не завадять. Якісні броньовані двері настільки масивні та міцні, що одним своїм виглядом вселяє відчуття комфорту та надійності. З такою бронедверю ніякі небезпеки вам не страшні.

Крім цього наші бронедвері мають високий рівень звукоізоляції, оскільки простір між листами заповнений пінопластом. Така багатошаровість створює відмінну перешкоду зовнішнім шумам, а також зберігає тепло у приміщенні. За цими дверима і в самому за кам'яною стіною - тепло, затишно, спокійно. Ви скажете: "Двері дверима, а ключ підібрати теж не проблема!" Що стосується додаткової безпеки, то "просунуті" бронедвері обладнані вкрай складною системою замків, кожен з яких включає неповторний візерунок різьблення. Для вашого спокою випускаються двері зі спеціальним типом магнітних замків, замків з кодом, замків з англійським ключем, потрійною системою замикання. Ми гарантуємо вам незмінну якість і високу надійність наших бронедверей.

Не варто думати, що купуючиметалеві двері, ви втрачаєте вибір. Асортимент пропонованих виробів надзвичайно широкий, а кольорова гама не зводиться до одного нудного сталевого відтінку. Ви легко підберете собі броньовані двері високої якості та необхідного формату. Монтаж дверей, виміри, доставка – всі ці послуги ми пропонуємо вам на надзвичайно вигідних умовах.