Встановлення броньованих дверей в Одеса. Замки для броньованих дверей

Кожен із нас завжди прагне захистити свій дім, своїх близьких та все майно. Тому вибираючи двері, ми змушені вирішувати багато важливих питань. Адже важливо зрозуміти, де купувати двері, як вибрати найякісніші, і скільки часу знадобиться на її монтаж.

Процес встановлення складається з кількох етапів. На перших старих дверях потрібно зняти з петель. Після цього потрібно прибрати всі болти, очистити отвір від піни і повністю підготувати його до монтажу. Це недовго, і в середньому майстер витрачає на це не більше години.

Другий етап передбачає безпосередню установку нових дверей. Тут фахівець ставить конструкцію в отвір, і закриває щілину, що утворилася, монтажною піною. Якісний монтаж повинен обов'язково включати етап, на якому видаляються залишки сухої піни. Інакше з роками вона стане кришитися, і двері розхитуватиметься. Загалом на всі ці дії йде від двох з половиною до трьох годин.

На завершальному етапі потрібно перевірити роботу замків та фурнітури, протерти поверхню дверей та звільнити приміщення від будівельного сміття. Це можна зробити за півгодини.

Таким чином, можна сказати, що встановити вхідні металеві двері можна всього за чотири-п'ять годин.

Наведений час не можна вважати точним або нормативним. На цей фактор впливає кваліфікація робітників та складність монтажу. Ми не рекомендуємо квапити бригаду майстрів, тому що це негативно позначиться на якості установки. Вони можуть працювати навіть весь день, адже головне, щоб двері були встановлені надійно. Це важливіша умова, ніж швидкість монтажу.

Особливу увагу слід приділити замкам. Вони можуть бути двох типів – циліндровими та сувальдними. Як правило, фахівці рекомендують встановлювати два замки одночасно для надійного захисту. Один механізм може використовуватися щодня, а інший – за тривалої відсутності. Сувальдний замок складається з шести або більше кодових пластин, особливе розташування яких забезпечує закривання і відкривання замка. В основі циліндрових замків є спеціальний механізм, який легко замінити при необхідності. Інноваційне виробництво передбачає виготовлення ключів для таких конструкцій за допомогою лазера чи перфорованих карт. Завдяки цьому їх практично неможливо підробити.