Виготовлення бронедверей, Одеса. Каркас та коробка дверей

Наша компанія займається виготовленням броньованих дверей в Одесі. Наші вироби продаються по всій території України. У статті будуть розглянуті основні відмінності між різними виробником броньованих дверей. Насамперед, виробники цієї продукції мають у своєму розпорядженні техніку, яка дуже відрізняється своїм рівнем, і при цьому різним буває не тільки якість матеріалів, що використовуються при виготовленні, але і якість самої збірки, яка дуже часто залишає бажати кращого.

Гарантією високої якості, зручності при використанні та надійності виробу є застосування у виробництві сучасного обладнання. Виробники повинні використовувати якісну технологію виготовлення бронедверей з метою забезпечення максимального рівня захисту. Бронедвері виготовляються із цілісного холоднокатаного листа металу, краї якого спеціальним чином згинають так, щоб каркас та полотно дверей утворювали ціле. Каркас у свою чергу підкріплюється металевими ребрами жорсткості, до нього приварюють короб та пластини, що охороняють замкову групу.

Ця конструкція забезпечує дуже малу деформацію металу в момент обробки, а також у процесі експлуатації. Виробники високого рівня не піддають металу термічній дії, тому двері служить довше. За способом виготовлення металеві двері часто роблять профільними, це двері, у яких листи металу приварюються до каркасу.

Каркас профільних дверей традиційно зварений із профілю з шириною ребра не менше 35 мм. Таке полотно повинно мати дві головні деталі - ребра жорсткості та протизнімні штирі. Ребрами жорсткості може бути додатковий, загнутий певним методом залізний лист, який вставляється між зовнішнім та внутрішнім листами сталі.

Штирі, які прикріплюють до "петельного" ребра полотна виготовляють із високоміцної сталі. Вони виступають як протизнімання. При закритті дверей вони входять в спеціальні отвори в рамі, і цим підвищують захищеність конструкції від злому шляхом зрізання петель. Деякі виробники подібних дверей, як протизнімання, застосовують саме дверне полотно, яке заходить в паз петльової частини.

Коробку зазвичай виготовляють або з профілю, тобто. із куточка або профільної труби, а також із гнутого профілю. Двоміліметрову сталь згинають у дві літери "П" і вставляють одна в одну. По периметру рами на лінії зіткнення її з дверним полотном, приклеюється гумовий або силіконовий ущільнювач для амортизації, а також, щоб збільшити звукоізоляцію, і запобігти появі протягів. Залежно від тяжкості дверей на коробці необхідно встановити дві, три чи чотири петлі. Іноді використовують спеціальні петлі на опорних підшипниках.