Бронедвері Одеса. У чому різниця між сталевими та броньованими дверима?

Сьогодні металеві двері можуть називати броньованими, сталевими або залізними, хоча все це та сама конструкція. Каркас із заздалегідь зварених сталевих труб обшивають листами сталі, в результаті виходить дверне полотно та міцна дверна коробка. У деяких випадках вироби після доповнення деякими матеріалами набувають такої властивості, як протипожежність.

Більшість видів сталевих дверей використовують для приміщень спеціального призначення, яким потрібний особливий рівень захисту від злому. У побуті подібні вироби встановлюють при вході до квартири, будинку, офісу тощо.

Конструкція дверей в основному однотипна, а вони відрізняються між собою профілем, який застосовується при їх виготовленні, товщиною обшивальних листів, виконанням дверних коробок, кількістю фурнітури і дизайном облицювання. Нині ринок переповнений продукцією вітчизняного та зарубіжного виробництва. Найпопулярнішими вважаються двері українських виробників, таких як "САГАН" та зарубіжних - італійських та ізраїльських компаній, найгіршою якістю мають моделі китайських виробників, які тільки імітують відомі бренди.

Немаловажну роль у захищеності приміщення, відіграє якісна установка сталевих дверей, а також правильно підібрані замки. Різноманітність замків, що випускаються сьогодні різними виробниками, дозволяє досить легко знайти ідеально підходящий варіант, серед циліндрових, сульвадних та комбінованих видів. Ключі від них стали досить компактними, а кількість секретних пін замку величезна, що практично виключає підбір потрібної комбінації. Якщо втрачено ключі, то серцевина легко змінюється, внаслідок чого не доводиться замінювати весь механізм. Завдяки високоміцній конструкції, такі замки неможливо вибити або висвердлити.

Всі сувальдні механізми обладнуються спеціальною ригельною системою, яка дозволяє замкнути дверне полотно в коробці в декількох напрямках, завдяки ригелям, що висуваються. Для кращого захисту, рекомендується встановлювати два різні замки на одній двері. Вони можуть бути як одного виду, так і двох різних.

Для надання хорошого вигляду сталевим дверям її фарбують порошковими складами, а також облицьовують різними накладками. Найпопулярнішим облицюванням на сьогоднішній день вважаються панелі МДФ, оскільки частий догляд не потрібний, а невисока ціна і велика різноманітність колірних виконань дозволяє кожному підібрати свій стиль.

Зателефонуйте до компанії "САГАН" і всю інформацію про двері та варіанти обробки ви отримаєте абсолютно безкоштовно!